cz
4 nejdůležitější věci na veletrhu

8.5.2012 | POTVORA Fintiva

Některé věci je potřeba vyzkoušet v praxi a já jsem si na veletrhu KREATIVITA-HOBBY ujasnila, které čtyři věci jsou pro veletrh nejdůležitější.

Je potřeba být viděn a je potřeba být rozpoznán... všichni "od KORÁLKIÁDY" jsme měli trička s nápisem www.potvor.cz a já ještě navíc s nápisem POTVORA FINTIVÁ. Rozhodně to fungovalo, když jsem přicházela k hloučku mužů, kteří v části "hobby" debatovali nad střešní krytinou, ozývalo se: "hele, ta je celá červená, asi Karkulka...", v momentě kdy jsem je míjela a zahlédli má záda s nápisem, pochopili: "a jó, Potvora, Potvora Fintivá" a pak mě zbytek dne hlasitě zdravili:  "Dobrý den paní Potvoro" :-)

Životabudič je nutnou součástí vybavení každého vystavovatele. Na to jsme pamatovali, měli jsme svou KORÁLKOVICI a ta nezklamala... ostatní vystavovatelé, kteří nebyli důkladně vybaveni k nám o životabudič chodili "škemrat"...:-)

Po celou dobu veletrhu je potřeba doplňovat energii, byli jsme vybaveni, měli jsme celkem 6 kg bonbónů. Zdá se, že naše karamelky byly velmi dobrou volbou, po skončení prvního veletržního dne jsme všechny věci včetně sladkostí nechali na našem místě a jeli domů. Druhý den ráno jsme byli překvapeni, nezmizela ani Korálkovice, ani korálky ani další hromada věcí, které jsme tam nechali... jen nám někdo přes noc vyjedl všechny karamelky...:-)

Děti se musí zabavit. Navlékat k nám chodila hromada dětí a když je navlékání omrzelo, byli jsme připraveni! :-) Irena-Hypacuda-Apták vyrobila úžasné omalovánky (několik druhů), kde si děti mohly vymalovat mě a mého psa. Aby děti věděly, že pes je skutečný, vytiskli jsme i mou fotku se psem. Fotku na mě hned první den "vyprosil" jeden návštěvník (50-ti letý pán), poprosil mě i o autogram, neměla jsem to srdce odmítnout, takže děti přišly o fotopředlohu...:-)

Pro příští veletrh jsme poučeni: opět budeme mít trička se jmény, aby nás každý poznal, nabereme více Korálkovice, abychom měli i pro všechny vystavující sousedy, co si životabudič zapomenou, karamelky bereme na noc s sebou a k omalovánkám vytiskneme hromadu fotopředloh....:-)

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Komentář od uživatele Apták 10.5.2012 21:11:03

Hezky shrnuto a vysvětleno! Ještě jsou důležité dobré boty, aby jste nechodili bosi jako alternativec :-D

Komentář od uživatele dajrin 9.5.2012 14:43:26 :o)

Právě se o Korálkiádě hovořilo na ČT1 v pořadu Živě na jedničce :o).

Komentář od uživatele Max Boban 9.5.2012 10:33:55

Tak tohle přesně v učebnicích marketingu chybí...